5e08c5f463f1d
Де скуштувати у Маріуполі найкращі новорічні салати


Які можуть бути новорічні свята без новорічних салатів? Гігантська миска олів’є — вірний друг і товариш, з яким ми завжди готові зустріти світанок в новорічну ніч. До 2020-го ще залишилося кілька днів, так що за цей час не завадить перепробувати головні святкові салати Маріуполя.

Ми ось спробували — та навіть визначилися з фаворитами.

Stone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STONE restobar (@stone_restobar_) on

Головний рестобар міста Марії як раз оновив меню до свят та додав кілька зимових коктейлів з двома дуже новорічними салатами… Місцевий олів’є подається з каперсами, гірчичним соусом, на гігантській хрусткій грінці та взагалі шалено смачний, але головна радість святкового столу — оселедець під шубою.

Замовити його варто як мінімум через ефектний спосіб подачі: салат приносять у буряку. Виглядає ну дуже круто.

7 Goats

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 7 Goats (@7goats_) on

Олів’є — це, звичайно, добре, але олів’є з парочкою гастрономічних козирів в рукаві це ще краще. У 7 Goats його подають з лососем, креветками та ікрою летючої риби.

А як приємний бонус замовте собі форшмак: він не тільки дуже смачний, та ще готується у клієнта прямо на очах.

Noble

Кращий олів’є — той, який можна взяти з собою. З нагоди свят у Noble підготували спеціальне новорічне меню: олів’є з язиком або рапанами та ікрою лосося, скумбрія гарячого копчення під шубою та інші принади життя. Все на винос, а вага гігантських порцій — до 1 кг.

Bier Keller

Тут як і раніше найкраще поєднання оселедця, яєць, хрусткого лука та хрусткої грінки з чорного хліба у місті, так що за кращим формашком — усі до кнайпи. Смачніше ніде не знайти.

Натан Рябінкін

Фірмовий “олів’є від Похлебкина” — просто must try для кожного клієнта. Класичний рецепт з приємним несподіваним поворотом у вигляді креветок та лососевої ікри створює ну дуже святковий настрій.

До речі, ще один рибний олів’є у “ВіМарко”: з креветками, лососем та ікрою тобіко. Погодьтеся, це веселіше звичної телятини.

Frau Anna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FRAU ANNA (@frauanna_mariupol) on

В запасі у фройляйн — величезний вибір олів’є. Його готують з салмоном, телячим язиком та червоною ікрою, але ми б радили заглянути сюди за вінегретом. Подають з щучою ікрою. Воно того варте.

Рекомендуємо також:

Ми використовуємо cookie-файли для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Принять