Cайт працює в тестовому режимі.
Де смачно поснідати у Маріуполі?
Де смачно поснідати у Маріуполі?


Де ви зазвичай снідаєте? А чому б не змінити традиційний омлет або вівсянку на трапезу поза домом? Ми ось напротязі тиждня снідали в різних місцях та готові поділитися з вами досвідом.

Почнемо тиждень з корисного сніданку в Happiness Home Bakery. В меню однієї з кращих ванільних кондитерських міста ми обрали білковий омлет зі шпинатом, половинкою авокадо на грилі, лососем й салатом. Ранок без лактози, вуглеводів, глютену та цукру — для тих, кому потрібен заряд енергії, але не потрібні зайві калорії.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Happiness Home Bakery (@happiness_home_bakery) on

У вівторок ми снідали класичними сирниками з ягідним джемом та сметаною у кав’ярні Sapog. Втім, будемо чесні: ми в “чоботі” заради кави. Вона тут відмінна.

Просто, смачно, плюс підбадьорлива кава — те, що треба для вівторка. Сніданок не розтягнувся на церемоніальний перформанс та надав досить енергії, щоб допрацювати до ланчу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sapog Caffe (@sapog_caffe) on

У середу відчайдушно захотілося втекти туди, де цілий рік тепло, не падає дощ та не супиться небо, як мій бос у Facetime. Хочеться кудись до екзотики, — у село, у глушину, у Марокко — але оскільки до ланчу туди й звідти явно не встигнути, обмежимося сніданком в середземноморському стилі. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 7 Goats (@7goats_) on

Саме тому ми вирушили в 7Goats та поснідали пряною шакшукою. Дуже східний сніданок з томатами й гострим перцем: саме те, що потрібно для початку робочого дня з відчуттям, що ти повернувся з відпустки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Хлеб Дю Солей Мариуполь (@hleb_du_soley) on

Четвер — той самий день, коли з’являються думки, що ти явно щось робиш не так, якщо зарплата постійно закінчується занадто швидко. 

Дивилися приквел “Пуститися берега” — “Краще подзвоніть Солу”? Кожна серія сезону починається у кафе “Ціннабон”, але ми не будемо дзвонити Джиммі, а просто з’їмо свій власний ціннабон в “Хліб дю Солей“. Він такий же смачний, як в Оклахомі — й навіть можна не пускатися берега. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Львівські круасани 🥐☕️❤️ (@lvivcroissants) on

П’ятниця — день, який обіцяє як мінімум вихідні, як максимум нестримно веселі вихідні. Обмірковувати плани на вечір найкраще за легким французьким сніданком.

Львівський хрусткий круасан та кава — те, що потрібно п’ятничним ранком. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr. Bean & bowler hat (@mrbeanbowlerhat) on

Незалежно від того як пройшла п’ятниця, о суботі йдемо в Mr. Bean & Bowler Hat. Якщо напередодні ви сумлінно відзначили кінець робочого тижня, варто замовити яйця Бенедикт: їх використовували як ідеальний засіб від похмілля ще на початку минулого століття.

В “Біні” бенедикти на мафіні подають з різним акомпанементом. Наш вибір, звичайно ж, — пастрамі. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STONE restobar (@stone_restobar_) on

О неділі ми влаштували бранч з келихом просеко, доки спостерігали, як поруч проходить сімейний сніданок.

Якщо ви не знали, у Stone щонеділі сервірують сімейний фуршет, тому до 14:00 у самому гламурному ресторані міста незвично шумно та багато дітей. Шведський стіл включає устриці, мус з ікри тріски та симпатичні канапешки, але брати участь у цих веселощах на щастя не обов’язково — можна вибрати стандартний бранч з меню. 

Ніщо не замінить наш улюблений тост з авокадо, лососем та яйцем пашот з легким сирним мусом.

Рекомендуємо також: