5fca4cea8b744-16
Як провести перші зимові вихідні?

На підході наші перші зимові вихідні, тож нагадаємо, що карантин «вихідного дня» скасували, але 5-6 грудня вся країна живе за карантинними правилами «помаранчевої зони».

 

Грудень завжди був трішки магічним місяцем, проте цього року всі з особливою надією чекають на зимові свята. Ми підготували для вас добрі та родинні поради, аби чудово провести вільний час та відпочити перед робочими буднями.

 

Організувати родинну вечерю

Пригадайте, коли ви в останній раз збиралися родиною на затишну та смачну вечерю? Та ще й так, що кожен може обрати собі страви, які йому до вподоби. Це можна зробити в новому маріупольському фудхолі на площі Свободи, в якому зібрано все: від смаколиків локальної кухні до популярних десертів світу. До речі,  їжу можна замовити із собою або доставкою в кожному з корнерів m.FOOD.

 

Написати листа до Миколая

Хто сказав, що писати листа Святому Миколаю або Діду Морозу можна лише малюкам? J Ми вважаємо, що це актуально у будь-якому віці. Робити це також можна всією родиною. Гарні листівочки на будь-який смак можна придбати у сувенірнії лавці у чарівній Вежі. І не забудьте подякувати Миколаю за його добрі вчинки та тогорічні подарунки під подушкою J

 

 

Намалюй картину власноруч або розфарбуй по номерах

Тільки подумайте, як зрадіє бабуся або дідусь, якщо подарувати їм картину, яку ви зробили своїми руками? Нашим близьким «елегантного віку» так не вистачає уваги та часу з дітьми та онуками. Жодні фабричні подарунки не замінять творчі вироби від близьких. Для вас це також привід випустити креативність та свою творчу натуру на свободу J

 

Знайомити наймолодших членів родини із містом

Пригадайте себе у дитячому віці, кожен з нас обожнював гуляти з дорослими та слухати їхні оповідання та спогади про місто, фонтани, вистави в театрі… Почати знайомство з історією міста радимо з екскурсії водонапірною вежею у Культурно-туристичному центрі «Vezha». Гіди адаптовують свою екскурсію під різні вікові категорії, а демонстрація старих фотографій Вежі та Маріуполя зацікавить абсолютно усіх.

 

 

«Завести» щоденник або планер

До 2021-го року залишилося менш як місяць, тож сміливо можна розписувати дати у новому планері. Асортименти щоденників та блокнотів вже почали поповнюватися у канцелярських відділах. І ніхто не скасовував креатив, тож можна декорувати планер та його сторінки наліпками, глісером, текстилем тощо.

 

Передивитися балет «Лускунчик»

Починаємо потроху занурюватися у різдвяний та новорічний настрій. А який класичний витвір не втілює всю магію різдва та віри у добро та справедливість, як не «Лускунчик». Легендарна музика Петра Чайковського була написана у 1892 році, і зараз можна знайти повний виступ балетних труп усіх театрів світу та різних епох – від Галини Уланової до Миколая Цискарідзе.

 

Створити фотокнигу

 

 

Пропонуємо переглянути фотоархіви та створити оригінальний подарунок близьким. Згадайте найяскравіші моменти 2020 року – відпочинок, подорожі, сімейні свята, посмішки, домашні улюбленці або пейзажі рідного міста? Є багато сайтів, які пропонують прості шаблони для створення фотокниг. Просто завантажуйте фото, навіть зі смартфону. Можна обрати дизайн сторінок, додати ніжні підписи, слова подяки, побажання. Заздалегідь потурбуйтеся, щоб ваш подарунок встигли надрукувати та відправити до Нового року

Рекомендуємо також:

Ми використовуємо cookie-файли для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Принять