photo_2021-03-02_18-16-15
Найромантичніший День захоханих: маріупольська Вежа об'єднує сердця

Якщо Ви бажаєте створити сім’ю саме у День закоханих – в нас є для Вас гарні новини! Перша – маріупольський весільний проект “Шлюб за добу” буде працювати 14 лютого 2021 року до 20:00. Команда проекту подарує Вам чарівну мить цієї особливої події, а усі бюрократичні аспекти заберуть повністю на себе. У святковий день закоханих Міністерство юстиції України в рамках проведення “Кохання поза часом 2021” визначило учасником заходу Лівобережний відділ ДРАЦС у Маріуполі.

Друга гарна новина – одружитися можна не тільки у класичних локаціях “Шлюбу за добу” у стильному та сучасному “Мультицентрі”. У цей день трапляються романтичні дива, тож створити родину можна і в старовинній Водонапірній Вежі – одному з головних символів Маріуполя! Що таке “Вежа” – це унікальна споруда для міста Маріуполя. Вона зберігає у своїх стінах історію – і Ви можете стати частиною цієї історії.

Тисячі відвідувачів “Вежі” зветають увагу на позитивну енергетику старовинної будівлі та її стильний інтер’єр.

За період існування “Культурно-туристичного центру” у стінах водонапірної вежі Нільсена, було зроблено дійсно безліч пропозицій руки та сердця, і кожна наречена відповіла “ТАК”. Шарм та атмосфера вежі дуже романтична. А краєвид, який відкривається на усе місто з оглядового майданчика, змушує серце битися частіше.

Як бонус, реконструйована вежа надзвичайно гарно та автентично виглядає на фотосесіях.

Це одне з найпопулярніших локацій для шлюбних фотосесій. Лише погляньте на ці фото – як ефектно виглядає весільна сукня на гвинтових сходах, а полукруглі аркові пройоми вікон немов зі старовинного замку – створюють романтичну атмосферу.

 

Рекомендуємо також:

Ми використовуємо cookie-файли для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Принять