5ddb95c094b74
Чим зайнятися в Маріуполі з 25 до 30 листопада

Останній тиждень листопада буде вкрай цікавим. Якщо ви вирішили, що головна розвага найближчих днів — знижки до чорної п’ятниці, то навіть не уявляєте, наскільки помилилися. У нас сирна екскурсія з “Вежею”, справжній фейкогриз від Халабуди та чудернацький театр абсурду “Горобчик” в Izбi.

Вежа-продакшен

Традиційно, у Вежі весь тиждень регулярні екскурсії та клуби. Бібліофіли збираються в понеділок, фотографи — у вівторок. У середу — екскурсії Вежа + VR і “Вежа Нільсена”. У четвер-п’ятницю — VR-прогулянка.

У суботу йдемо на смачну сирну екскурсію, в неділю отримуємо задоволення від мистецтва на музичному вечорі. За подробицями та бронюванням заходів, як зазвичай, дзвонити привітним і уважним адміністраторам “Вежі”.

Вежа — Vezha Creative Space
тел — 097 618 4085
вул. Архітектора Нільсена, 36, Маріуполь, 87515

Вівторок, 26 листопада

Фейкогриз в Халабуді

У Халабуді відбудеться презентація вкрай корисної штуки під назвою Фейкогриз: довгоочікуваного розширення для браузера і телеграм-бота, який попереджає про фейки в новинах, заказуху і дезінформацію. Як це працює можна подивитися на сайті “Текстів“. Коротко кажучи, вступаємо до лав борців з маніпуляціями свідомістю на просторах інету. Це дійсно важливо.

З 18:00 до 20:00
Halabuda, вул. Нільсена, 60 (БЦ “Галакс”), Маріуполь, 87514

Середа, 27 листопада

Добро в Маріуполі

Театр абсурду “Горобчик“, який любить жартувати та імпровізувати, покаже в Izбi постановку “Робив і буду робити добро”. На сторінці заходу обіцяють повне занурення у світ фантазій — і гарантують, що розбудять голос вашої внутрішньої дитини. Буде цікаво.

Кав’ярня Izба-читальня, пр. Миру, 40, Маріуполь, 86100

Субота, 30 листопада

Noisea: Burning Woman

Платформа ТЮ представляє дуже крутий саунд-проект.

Burning Woman — київський продюсер та діджей — представить свій лайв-сет, який вперше був виконаний у Гданську в арт-резиденції Memory of Water EU Creative Europe. Записані в індустріальних центрах звуки передають її сприйняття промислових міст.

Burning Woman родом зі сходу України, тому знає про техно-саунд практично всі — і саундскейп цьому підтвердження. Однозначно йдемо насолоджуватися індустріально-звуковим мистецтвом.

Платформа ТЮ, вул. Митрополитська 19, Маріуполь
 

Рекомендуємо також:

Ми використовуємо cookie-файли для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Принять