Екскурсоводи

Ісидор Бадасен

Профіль
Екскурсії
Відгуки: (0)

Ісидор – представник однієї з найяскравіших етнічних груп Приазов’я – приазовських греків. Історія старої частини міста, грецькі квартали, урумські та румейські селища, особливості місцевого менталітету та цікаві розповіді про історії маріупольських етнічних груп – улюблені теми нашого гіда.
Парубок проводить екскурсії українською та російською мовою, але може навчити вас кільком фразам на місцевих діалектах та жаргонах.
Для Ісидора, велику цікавість представляють факти багаторічного мирного співіснування в Приазов’ї різних етнічних та релігійних громад, а його походження дозволяє проникнутися історією грецьких сімей.
Ісидор є активним учасником громадських ініциатив, метою яких є популяризація та вивчення історії міста та самого регіону, а також фаховим істориком.
Якщо у вас чи ваших знайомих існує думка, що Маріуполь був і є залишається провінційним містом – Ісидор прикладе зусилля, щоб змінити вашу думку.

Немає відгуків

x

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:
Українська,Російська
Екскурсії містом
Екскурсії Вежею
За домовленістю
Досвід: з року
Ми використовуємо cookie-файли для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Принять