Завдяки програмі «Громадській бюджет» Маріупольської міської ради (програмі міні грантів сприяння розвитку туризму) будуть проведені тренінги для персоналу закладів сфери обслуговування міста.
7 та 8 червня у культурно-туристичному центрі “Вежа” (вул. Архітектора Нільсена, 34) відбудуться тренінги на теми «Стратегія розвитку закладів як частини туристичної інфраструктури» та “Клієнтоорієнтованість. Збільшення середнього чеку” від бізнес-тренера Ігоря Хлопоніна (м. Київ).
Ігор Хлопотін – бізнес тренер з питань розвитку та управління персоналом.
А з 21 по 23 червня в Маріуполі проходить смачний Гастротур! Що це? Екскурсія у пивоварню, майстер-клас з сироваріння та дегустація вин. Все це стає можливим завдяки гастротуру найсмачнішими закладами міста!
21 червня (пт) – в гостях у Vintage: екскурсія в пивоварню, майстер-клас від шеф-кухаря, пивні закуски з пивним сетом, 1 л пива на вибір у подарунок з собою.
22 чеврня (сб) – екскурсія в “Сироварню на Миколаївській”, майстер-клас з сироваріння, частування від шеф-кухарня ресторану Natan Ryabinkin
23 червня (нд) – історія ресторану “Nielsen”, дегустація вин різних країн, декантування вина, закуски та гаряча страва від шеф-кухаря.
Ви дізнаєтесь історію закладів, познайомитесь з персоналом, побачите те, що не знають пересічні відвідувачі. Три вечори у приємній компанії, затишній атмосфері та вишуканими стравами. Всі питання за тел. 097 562 82 10. Квитки на тур можна придбати у Вежі (Vezha Creative Space), вартість квитка дорівнює цінам страв у меню закладів-учасників.