5de4389ad5069
Топ-5. Чим зайнятися у Маріуполі в перший тиждень грудня


Перший тиждень грудня зовсім не нудний. У нас багато різного кіно, нова фотовиставка та сайлент-паті.

Кіно

6 грудня у «Вежі» Зимовий кіномарафон — нічна зміна. Дивимося всі частини «Володаря кілець».

Фанати Толкієна беруть плед, свого персонального Сема, Перстень Влади й в п’ятницю о 21:00 відправляються до Мордору, тьху ти, «Вежі» з ночівлею. Мій дорогесенький….

Ті, хто пережив битву з орками в п’ятницю, можуть повернутися до “Вежі” в суботу — на кінопоказ Arthouse Traffic OSCAR SHORTS-2019. Будемо дивитися 5 кращих короткометражок на думку кіноакадемії США.

вул. Архітектора Нільсена, 36 
Маріуполь 
m.me/vezhacreativespace 
097 618 4085

Виставки

Йдемо шукати своє покликання у «Вежі». Башта проводить разом з Маріупольським центром зайнятості дебютну фотовиставку аматорів «В пошуках покликання». Є шанс, що через кілька років можна буде з гордістю сказати: я бачив перші роботи нового Мепплторпа.

У Центрі сучасного мистецтва Куїнджі відкрилася виставка «Маріуполь: повернення імені». Йтиметься про те, як місто Марії перестало бути Ждановим.

87500
м.Маріуполь
пр. Металургів, 25
(0629) 33–22–26

Паті

Далі йдемо на сайлент-паті — це дуже круто і модно. Збирається народ з навушниками де-небудь в бібліотеці або іншому місці, де зазвичай прийнято вести себе тихо, й тусить в абсолютній тиші.

Тиху вечірку буде проводити новий айті-хаб 1991. Реєстрація стартує о 19:00 7 грудня, програма розрахована на пару-трійку годин. О 20:00 слухаємо відомих діджеїв, їмо солодощі та п’ємо каву. О 21:00 онлайн-конференція, після 22:00 — розходимося по домівках.

Проспект Миру 93Б 
Маріуполь 
m.me/1991mariupol
 

І це далеко не все, чим можна й потрібно зайнятися у Маріуполі цього тижня. Якщо досі не сходили на виставку абстрактного мистецтва Бондаренко, про яку ми писали — саме час, вона реально крута.

У Мультиплексі в четвер 5-го дві прем’єри. Одна голлівудська, інша українська — та обидві в категорії must see. «Чорний ворон» — екранізація однойменного роману Василя Шкляра про події 20-х років в Україні. «Дістати ножі» — американський нуар-детектив Райана Джонса з Деніелом Крейгом, Джеймі Лі Кертіс і неймовірним екс-Капітаном Америка Крісом Евансом.

У Вежі традиційний набір: книжковий клуб, фотоклуб й багато класних екскурсій. В EVO GAME CLUB 7 грудня — рок-концерт.

Рекомендуємо також:

Ми використовуємо cookie-файли для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Принять