20211017_144403-01
Вежа запрошує на осінні прогулянки

Такий різний та такий осінній розклад прогулянок Маріуполем від культурно-туристичного центру «Вежа» на третій тиждень жовтня!

Вежа розпочинає понеділок з прогулянки історичними архітектурними пам’ятками, що зникають, на екскурсії «Приховані пам’ятки Маріуполя» о 10:00! Тут можна побачити стару частину Маріуполя, яка наче застигла у своєму вимірі, минувши часові та індустріальні й осучаснювальні зміни.

О 16:00 в центру відкритий запис на бестселер усіх екскурсій – «Історична прогулянка Маріуполем»!

Вівторок о 10:00 зустрічає відвідувачів Вежі екскурсією маріупольськими муралами та мозаїками та вже о 16:00 завершує день прогулянкою головною вулицею міста!

Середа – маленька п’ятниця та ще нетривала екскурсія старими вуличками міста о 16:00. «Прогулянка старими вуличками Маріуполя» – маршрут, що було створено для активних екскурсійних пішоходів, що вже дуже добре знають найвідоміщі місцеві об’єкти та шукають на дещо більш заховане від історичної популярності!

Про новий Маріуполь Вежа розкаже у четвер! А саме о 16:00 на екскурсії «Маріуполь: від минулого до сучасності».

А у неділю відбудеться вже традиційна для цієї осені тривала та тепла погулянка з кавою «Маєтки видатних маріупольців», що, окрім приємного зігріваючого напою, включає цікаві історії з життя видатних жителів старого Маріуполя…

Попередній запис на екскурсії здійснюється через особисті повідомлення на сторінки соцмереж або за номером телефону +38 097 618 40 85.

Рекомендуємо також:

Ми використовуємо cookie-файли для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів.
Принять